PHILIPPINES - Puerto Galera  -  "WHITE HOUSE"                            

DET SKØNNE FERIELAND
"White House"

Aabenraa NGOen Afro-Asia Educare (stiftet 2000) hjælper i Filippinerne


Her ses Hans Nielsen (formand for AAE)  sammen en gruppe fattige skolebørn på Puerto Galera National High School. Til venstre ses overlærer Gloria Magboo.


Denne gruppe elever får et månedligt tilskud fra Afro-Asia Educare, idet forældrenes arbejdsmæssige og indtægtsforhold, gør at de ikke er istand til at lade barnet fortsætte skolegangen.

Er du interesseret i NGO udviklingsarbejder formidler vi gerne et besøg på et af byens skoler - evt. byens hospital. Flere af vore gæster har været gæstelærer for en halv eller hel dag på en af skolerne. Ovenstående Karen Hoffmann, fra Kolding området - fortæller om en meget spændende undervisning på PGNHS en skoledag.

Der er mulighed for at støtte NGO arbejdet i Filippinerne (Puerto Galera området) som "fadder" - se dette link
http://afro-asia-educare.dk/anderledes-stoette/

Ejerne af White House - Hans & Joy Ongue Nielsen - er begge involveret i græsrodsforeningen Afro-Asia Educare som er stiftet i år 2000. Hjemsted er Aabenraa, Danmark.

Foreningen støtter meget økonomisk svage skolebørn, lokale hospitaler, et lokalt bibliotek m.v. siden 2007.  Det drejer sig f.eks. skoleborde, stole, tavler, computere o.lign. til Puerto Galera områdets skoler.Foreningens slogan er : undervisning og skolegang er den eneste farbare vej ud af fattigdom - og en bedre verden.

Du kan læse mere om Afro-Asia Educera  her - click

Gæster som har lyst til at besøge en lokal skole og følge undervisningen i nogle timer og de meget anderledes skolemetoder har mulighed herfor.

Kontakt  Hans eller Joy inden afrejsen - eller housecaretaker Mrs. Mylene, når du er i Puerto Galera.Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.