PHILIPPINES - Puerto Galera  -  "WHITE HOUSE"                            

DET SKØNNE FERIELAND
"White House"

Oplevelser - Landhouse "White House" har egen dygtig tourguide


Landhouse White House tilbyder sine gæster en række aktiviteter og udflugter.

Vi har ansat og samarbejder med søstrene Josephine og Juliane. De er begge meget søde og flinke, taler flot engelsk. De er begge opvokset i Puerto Galera - og de kender hver en krog og de allerfleste mennesker i området.

Tourguiderne har en udarbejdet aktivitets palette. Tourguiden vil normalt komme og besøge jer på 2 dagen i er i White House. Her vil i lære hinanden at kende, og tourguiden vil præsentere sine aktivitets- og udflugts forslag.  Det er helt frivilligt om man ønsker at booke nogen af turene.

Hvis du har individuelle ønsker om udflugter eller aktiviteter m.v vil Tourguiden kunne fortælle om det er noget som kan gennemføres og hvad prisen i givet fald vil være.
Uendelig frihed til at opleve noget på "egen hånd"

Det koster kun 3-4000 pesos pr. døgn at leje en god scooter til 2 personer (40-60 kr.)
Så har du mulighed for at på opdagelse i den skønne natur - eller opsøge de mange utroligt skønne badestrande.

Scooterne er nemme at køre - mange af de nyere er fuldautomatiske. Politiet godkender i de allerfleste tilfælde et dansk kørekørt (plastic EU). For at være på den helt sikre side anbefales det at få udstedt et internationalt kørekørt.

SNORKLING  og  DYKNING   ( ISLAND HOPPING)

Er et helt kapitel for sig.
Puerto Galera området byder på samme mange og uanede muligheder.

Vor turguide arrangerer snorkelture - incl. en varm BBQ frokost - Se tusindvis af små og større fisk, mens du bliver trukket af en båd. Næsten alle vore gæster prøver een eller flere snorkelture, som koster omkring 2000 pesos pr. person - incl. frokost, snorkeludstyr og redningsvest.

Der findes mange dykkerskoler, hvor der kan erhverves et international dykker certifikat (PADI) i løbet af nogle dage. Certifikaterne er ca. til halv pris af, hvad de koster i Danmark/Europa.